Port de Soller - Mallorca

Uge 17 i 2023 (præcise datoer følger)

Glæd dig til en hyggelig vandreuge på Mallorca med uforglemmelige vandringer og fantastiske udsigter. Vi har fokus på den lokale natur og vandreoplevelser, bl.a. på mindre kendte vandrestier.

Vi forventer, at du er i rimelig form, da vandreruterne kan være kuperede.

Som deltager kan du frit bestemme, om du vil deltage i dagens tur eller ej. Vil du hellere ud på egen hånd eller bare slappe af og nyde de smukke omgivelser, er det helt i orden. På vandredagene er der 3 ruter, med hver sin turleder, på ca. 10, 16 og 25 km.

Hvor skal vi vandre

Du får 6 vandreture, heraf 5 dagsture og 1 aftentur. Flere dage går vi fra hotellet i Port de Soller. Én af dagene kører vi til klosteret Lluc, og en af dagene tager vi det lille, hyggelige lokaltog til Soller og går tilbage. 

Alle vandreruter ligger i det smukke Tramuntana-bjergområde. Flere gange krydser vi GR221 (GR: Langdistanceruter til vandring overalt i Europa).

Hvor skal vi bo

Den lille idylliske kystby Port de Soller, som ligger omtrent midt på Mallorcas nordvestlige kyststrækning ved en lille beskyttet bugt.

Der vil være mulighed for andre aktiviteter, hygge og socialt samvær. Der vil være en fridag uden vandretur – samme dag for alle.

Mere info og mulighed for tilmelding ca. 1. august 2022.

Interesseret?

Ved du allerede nu, at du er interesseret i turen, er du velkommen til at sende en mail til info@vandreteam.dk (mærket: "Mallorca 2023"), så skriver vi dig på en interesseliste.